perjantai 28. kesäkuuta 2019

Ensimmäinen askel


Tämän tekstin aluksi otsikon voi todeta olevan valhe. Kyseessä ei missään nimessä ole bändimme ensimmäinen askel. Jos totta puhutaan, niin askelia ja tapahtumia on tähän parin vuoden treenitaipaleeseen mahtunut monien maratonien verran. Päivänvaloon bändimme ei kuitenkaan tähän päivään mennessä ole päässyt. Moni on varmasti kuullut meidän puhuvan bändistä, ehkä myös epäillyt olemassaoloamme, kun pitkänkään ajan jälkeen esirippu kulisseihimme ei ole auennut.

Tässä me kuitenkin olemme, ihan oikeasti olemassa. Kärsimme käsittämättömistä ongelmista keksiä bändillemme nimeä, mutta kuten lukutaitoiset saattoivat sivun ylälaidasta huomata, bändimme kantaa nimeä Her Alone. Olemme sinfonista metallia soittava yhtye yhdestä joensuulaisesta kellarista, matkaamassa tässä karikkoisessa musiikkimaailmassa. Tällä hetkellä settilistaltamme löytyy covereita, mutta ajansaatossa sen kiemurtelee täyttämään oma tuotantomme. Pitäkää siis aistinne valppaina tulevien yllätysten varalta.

Tästä hetkestä alkaen meitä saa varata keikoille. Mikäli sinulla on tarvetta metallimusiikille elämässäsi, niin heviletti heilumaan ja yhteydenottoa tulemaan. Ääninäytettä musisoinneistamme saa pyytämällä, joten ihan mututuntumalla meitä ei tarvitse buukkailla. Minnehän ensimmäinen keikkamme suuntautuukaan? Jäämme sitä mielenkiinnolla odottamaan. 


-Annika, Iiro, Jesse ja Jyri


Ps. Juhannuksena treeniksellämme oli sattunut meistä johtumaton vesivahinko, jonka seurauksena emme tiedä milloin pääsemme porukalla seuraavan kerran treenaamaan. Toivotaan tilanteen selviävän pian.


_MG_8868