maanantai 29. heinäkuuta 2019

Nukkuva aurinko

Bändimme jäsenet ovat olleet hetken ympäri Suomea, mutta nyt on tullut viimein aika antaa digitaalisen kynän sauhuta ja kertoilla kuulumisiamme. Vesivahingon jälkeisenä aikakautena emme ole päässeet treenaamaan yhdessä bändinä. Lauantaina olivat ensimmäiset treenit reiluun kuukauteen ja myös sunnuntaiaamu vierähti yhtyesoiton parissa.

Sitä edellisinä päivinä olemme laittaneet treenistämme kuntoon vesivahingon jäljiltä. Hajuhan siellä on edelleen kosteudessa muhinut ja samalla mäntysuopainen mattojen pesun jäljiltä, mutta järjestys on saapunut tilaan aivan uudella tavalla. En tiedä ovatko kaikki muusikot pahvilaatikoiden hamstraajia, mutta jostain syystä tällaista toimintaa on meidän poppooseemme siunaantunut ihan muidenkin edestä. Vesivahingon myötä kuitenkin menetimme suurimman osan pahvilaatikoistamme. 

Jottei tämä kirjoitus kuitenkaan menisi vain pahvilaatikoista puhumiseen ja niiden menetyksen surkutteluun (tai minun tapauksessani ehkä vahingosta iloitsemiseen), julkistan myös täällä blogin puolella ääninäytteemme, jolle on muita reittejä pitkin kertynyt yli 900 kuuntelua! Ensimmäiseksi ääninäytteeksemme valikoitui Nightwishin Sleeping Sun.

Se on kappale, joka ainakin omalla kohdallani on ollut kuin jonkinlainen köynnös elämääni kietoutuneena, ilmestyen eteeni yhä uudestaan eri elämänvaiheissa. Ensimmäiset muistikuvani ovat varmaankin ala-asteelta, kun kappaleen uudessa versiossa valkeamekkoinen Tarja vaelteli sotatantereen keskellä pikkuruisen huoneeni tv:ssä.

Seuraavaksi sinä voit siirtyä näköaistisi sijaan käyttämään kuuloasi. Klikkaa tiesi blogikirjoituksen loppuosasta Soundcloudiimme ja lähde matkalle nukkuvan auringon kanssa.


-Annika



Kuvaa klikkaamalla pääset kuuntelemaan ääninäytteemme!